top of page
12965.jpg

SISTEMES D'INFORMACIÓ

Actualitzem constantment un sistema d'informació que es va desenvolupar als anys 80. Es tracta d'un desenvolupament propi, ens permet adaptar-nos ràpidament a les necessitats de cada client.

 

Segons preferència, en uns casos hem connectat bidireccionalment el nostre sistema informàtic amb els sistemes informàtics dels nostres clients incorporant els resultats a la història clínica; en altres casos prefereixen consultar i rebre resultats "on-line" via internet.

Els analitzadors estan connectats directament amb ordinadors que gestionen les càrregues de treball i la transmissió de resultats a la base de dades principal: el 94% dels resultats són traspassats via informàtica, directament des dels analitzadors automatitzats.

Els nostres programes de validació específics per a cada Departamente ens permeten validar cada resultat comprant el valor actual amb altres resultats relacionats de la mateixa petició i, alhora, amb els últims resultats històrics del pacient.

 

El lliurament de resultats es pot realitzar de la forma, periodicitat i format que el client desitgi: tant s'és en paper, com si és en format electrònic o fitxer definit pel mateix client.

bottom of page